Hoe ziet jouw
feel-good lijst eruit?

Ik las afgelopen zaterdag in het AD een artikel van David en Arjan van 365dagensuccesvol.nl. Het ging over onze to-do lijstjes en de controle die we daarbij denken te hebben. Tenslotte bepaal je zelf wat je erop zet, maar ook wat je daarvan af streept. En zeg het zelf al die streepjes geven je een geweldig gevoel. Helaas is je to-do lijstje nooit af en blijven er andere taken bijkomen.

Dankzij de begeleiding van Ellen, altijd met veel persoonlijke belangstelling en volkomen open van geest en zonder oordelen, heb ik geleerd om met een realistische blik naar mijn eigen talenten en grenzen te kijken

In plaats van voldoening gebeurt het tegenovergestelde… het veroorzaakt stress.

Je kan besluiten een anti-to-do-lijst te maken. Een lijst van alle dingen die je niet gaat doen. Dit geeft ook een lekker gevoel, maar leidt tot niets.

 

Wat voor lijst je ook maakt het zijn allemaal woorden, maar hoe zit het met je gevoel bij de dingen die je wilt doen. Sta je daar wel eens bij stil? ik moet eerlijk zeggen, dat is ook mijn valkuil. Je doet de dingen vaak op de automatische piloot.

 

Ik heb een feel-good lijst gemaakt en ik moet zeggen, het was heel verrassend. 

Je krijgt een andere kijk op de dingen die je wilt doen, bent rustiger en staat stil bij andere prioriteiten. Maak er eens voor jezelf! en laat mij eens weten wat het met jou doet?

 

 

 • Ik wil mij ontspannen voelen
 • Ik wil mij verliefd voelen
 • Ik wil me fit voelen
 • wil me krachtig voelen
 • Ik wil me opgeruimd voelen
 • Ik wil me opgelucht voelen
 • Ik wil me blij voelen
 • Ik wil me tevreden voelen
 • Ik wil me uitgerust voelen
 • Ik wil me enthousiast voelen
 • Ik wil me levendig voelen
 • Ik wil me optimistisch voelen

DEEL DIT ARTIKEL